TaiZhou Yafeng non-woven fabric craft Co.,ltd

За нас

Фабрика за занаяти от тъкани тъкани TaiZhou Yafeng е професионален производител, който се намира в Huangyan, град Тайчжоу, провинция Zhejiang. Ние специализирахме в производството и износа на филцова украса и занаяти, включително филцова чанта, филцова кошница, филцов елемент от масата, филц, коледна украса, Великденска украса, Хелоуин декорация, филцови кучешки легла и оловен дървен занаят и др. Нашите продукти са продадени в много страни и се радваме на добра репутация както в Китай, така и в чужбина.

Нашият дизайнер и QC екип за 100% удовлетворение са гарантирани. Сега имаме голяма производствена линия.15 машини за лазерно рязане и 20 шевни машини, 100 работници и около 1500 квадратни метра продуктова площ.

За нас няма голям или малък клиент или малък или голям проект. Всички клиенти и техните проекти се третират своевременно с висококачествено обслужване и превъзходни продукти. Качеството винаги е наш основен приоритет. Нашата крайна цел е да помогнем на нашите клиентите, за да спестят разходи и да гарантират качество. Добре дошли да посетите prettydeco.Силно се надяваме да установим приятелски бизнес отношения с вас.


Разследване

Разследване